Moulinex Cuisine Companion kookrobot

De Moulinex Cuisine Companion kookrobot is jouw companion in de keuken. Maak al je favoriete gerechten klaar met slechts één toestel! Lees er hier meer over.

De keukenhulp voor iedereen

Of je nu een echte keukenprins(es) of een beginneling bent in de keuken, dat maakt niet uit. De Moulinex Cuisine Companion helpt je met alle dagelijkse en feestmaaltijden, van voorgerecht tot aan het dessert. Hij hakt, snijdt, kneedt, klopt, kookt, stooft, stoomt, bakt... De mogelijkheden zijn eindeloos. En hij doet het helemaal alleen zodat jij ondertussen iets anders kan doen.

Groot intuïtief display

De Moulinex Cuisine Companion heeft zes automatische programma's: sauzen, soepen (velouté of gepureerd), stoven (groentestoofpotjes of risotto), stoomkoken, deeg (brood, brioche of cake) en desserts (pudding). Wil je zelf de temperatuur, snelheid en tijdsduur instellen? Geen probleem, in de manuele stand pas je alle instellingen aan naar jouw wensen.

Een geslaagd recept met de accessoires

Om al die verschillende taken uit te voeren heeft de Cuisine Companion een aantal hulpmiddelen nodig. Samen met deze 5 accessoires brengt de kookrobot alle recepten tot een goed en heerlijk einde!

  • Een scherp hakmes om groenten, kruiden of vlees fijn te hakken en soepen en sauzen te mixen.
  • Een klopper om luchtig eiwit te kloppen, mayonaise te maken, of in combinatie met het kookprogramma îles flottantes of zelfs polenta.
  • Een menger om zachtjes te roeren en aanbakken te vermijden.
  • Een kneed- en hakmes om deeg te mengen en kneden en noten te hakken of ijs te vermalen.
  • Een stoommandje voor heerlijk gestoomde groenten en vis.

Alle accessoires mogen in de vaatwasser. Zo bespaar je ook nog eens tijd tijdens de afwas!

Recepten om van te smullen

In de grote kom met een totale inhoud van 4.5 l maak je een gerecht klaar tot zes personen.

Geen inspiratie voor het avondeten? In het bijgeleverde kookboekje vind je 1 miljoen originele recepten of neem een kijkje op de receptenpagina van de Cuisine Companion website.

De recepten vertellen je welke accessoires en programma's je nodig hebt. Stap voor stap ontdek je de wondere wereld van koken met de Cuisine Companion, en wie weet... misschien ontwikkel jij binnenkort zelfs je eigen recept!

MOULINEX CUISINE COMPANION YY2503FG (MOYY2503FG)
MOULINEX

MOULINEX CUISINE COMPANION YY2503FG (MOYY2503FG)

659
op voorraad in centraal magazijn